På gång

Här kan du läsa om vad MM-center har inplanerat just nu.

Hos oss hittar du en plats där du kan träffa andra som är på samma väg som du, och få stöd och inspiration på din resa.

Vi arrangerar regelbundet sammankomster och evenemang där du kan få möjlighet att umgås med andra med liknande intressen och mål. Det är en perfekt chans att dela erfarenheter, lära av varandra och skapa meningsfulla relationer.


Okt

GRUPPTRÄFF Online


Känner du dig ensam på din återhämtningsresa?
Har du frågor du önskar du kunde ställa när de dyker upp?
Behöver du lite extra motivation?

I gruppträffarna blir du en del i en gemenskap med andra människor på den här resan. I gruppen delar vi framgångar såväl som motgångar. Vi lär tillsammans mer av informationen och du har möjlighet att ställa frågor när de dyker upp.

Online

Oktober 2023

Tidigare event

19-20

maj

Utbildningsdagar för terapeuter


Utveckla dina kunskaper och färdigheter som terapeut - tillsammans med oss.
Vi kommer lyssna på föredrag, diskutera fallstudier och du kommer även ha möjlighet att ställa frågor och få vägledning. Kom och träffa nya kollegor för att bygga nya kontakter och samarbeten och lär dig från några av de bästa inom branschen. Dr. Sherri Greene är med på länk och vi får ta del av hennes 30-åriga erfarenhet som läkare och terapeut enligt Medical Mediums information

Fristad Folkhögskola

19-20 maj 2023

17

juni

Årsträff för Medical Mediumföljare


Välkommen till en inkluderande gemenskap där vi kan samlas, ha kul tillsammans, utbyta erfarenheter och knyta nya vänskapsband. Det är en chans att träffa människor med liknande intressen och samtidigt njuta av en festlig stund där du kan vara dig själv.

Fristad Folkhögskola utanför Borås

 17 juni 2023

NYHETSBREV

Skriv upp dig för att få nyhetsbrev om vad som är på gång