Om Emma Christiansson

Hälso-och livsstilscoach


För mig är det grundläggande att alla människor ska ha rättighet att ha tillgång till information som kan hjälpa dem att ta hand om sin hälsa på ett mer naturligt och hållbart sätt. Att kunna ta sin hälsa i egna händer och få resultat är någonting som kan vara svårt att greppa innan det sker.

Har du som jag letat efter svar på dina hälsoproblem under lång tid. Du kanske också har letat både inom den konventionella vården och den alternativa. Jag vet hur frustrerande och utmattande det kan vara att söka hjälp och inte hitta svar. Men jag också vet hur livsförändrande det kan vara när man väl hittar rätt väg.


Jag levde ett liv med många olika symptom som påverkade mig negativt varje dag. Så länge jag kan minnas har jag haft eksem som i vissa perioder har varit helt fruktansvärda. Jag har även sedan tidig ålder lidit av astma och under många år var ångest en stor del av min vardag. Jag hade aldrig varit där jag är idag utan Medical Mediums information. Den har inte gett mig mitt liv tillbaka utan har gett mig ett helt nytt liv som är så mycket bättre än jag någonsin vågat drömma om. 

Jag arbetar för att sprida informationen till fler människor, så att de också kan få tillgång till verktygen och kunskapen för att ta hand om sin hälsa på ett naturligt och hållbart sätt. Alla människor borde ha rätt till detta, och jag kommer att fortsätta arbeta för att göra det möjligt för alla.